Informatie


Stichting Wereldwinkel Raalte is in 2005 opgericht door het toenmalige regiobestuur van UNICEF in Raalte. In de Wereldwinkel worden voornamelijk Fair Tradeproducten verkocht. Producenten krijgen een rechtvaardige prijs en er is geen sprake van kinderarbeid.

Vrijwilligers

De winkel werkt uitsluitend met vrijwilligers en sinds de oprichting is het aantal vrijwilligers toegenomen tot ruim 50 personen. Heeft U belangstelling voor een vrijwilligersfunctie in de winkel of in een werkgroep vraag dan gerust naar de mogelijkheden.

Bestuur

Het Stichtingsbestuur bestaat uit: Kees Vanwesenbeek (voorzitter), Gerard de Weerd (vice-voorzitter), Frits van Ginkel (penningmeester) en Els Ruiter (winkelcoördinator). Ook het bestuur bestaat uit vrijwilligers.

Privacy

Conform de AG richtlijn heeft oof de wereldwinkel een privacybeleid. U kunt onze privacy verklaring via onderstaande link downloaden. Mocht u nog vragen hebben, dan kun u een e-mail sturen naar: info@wereldwinkelraalte.nl

Privacy verklaring wereldwinkel Raalte

Nieuwsbrief

Wilt u ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen vanuit de wereldwinkel in Raalte? Abboneer u dan op onze nieuwsbrief via onderstaande link:

abonneren op nieuwsbrief

Onze laatste nieuwsbrief

Giften

Uiteraard zijn giften en donaties aan de Wereldwinkelzeer welkom. Storting is mogelijk op bankrekeningnummer 
NL92 RABO 0120 6204 21
 onder vermelding "gift".

Voorlichting

Graag verzorgen wij een voorlichtingssessie op scholen, op locatie of in de winkel over
de doelstelling van de Wereldwinkel, Fair Trade en duurzame handel.

Voor inlichtingen kunt u telefonisch contact opnemen (0572 - 36 30 04) of via info@wereldwinkelraalte.nl.